Een gemeente heeft belang bij de komst van Special Talents

Daarbij vragen wij de gemeente in eerste instantie niet om financiële middelen, maar wel om actief mee te werken bij het benaderen van scholen, clubs en ouders om onze activiteiten bekend te maken.

Gemeente Eindhoven

Het begon met contacten met Jasper van Hoof van de gemeente Eindhoven, die werkzaam was bij EINDHOVEN SPORT. Zonder hem was de start van onze activiteiten erg moeizaam geweest. Inmiddels kunnen we terugkijken op meer dan 10 jaar uitstekende samenwerking.

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

De gemeente Den Bosch was meteen enthousiast, toen we Special Talents ook in Den Bosch wilde starten. Door o.a. de samenwerking met S-port, het sportplatform van de gemeente, krijgen we regelmatig stagiaires, die de kinderen een heerlijke middag bezorgen.

Gemeente Tilburg

Dat is de drijvende kracht bij de komst van de stichting in Tilburg. Omdat Willem II geen kunstgrasveld ter beschikking kon stellen, vonden we samen met de gemeente een oplossing. Daarnaast is de gemeente erg actief in benaderen van vrijwilligers, trainers en begeleiders.

Een gemeente speelt een belangrijke rol in de verdere groei van Stichting Special Talents. Wilt u onderzoeken of wij ook in uw gemeente actief kunnen worden, stuur een mail naar info@specialtalents.nl.