MVO krijgt echt een gezicht

Krijg inspiratie voor een goed MVO beleid met deze 10 tips (klik hier) en word meteen partner of sponsor van onze stichting.

Partners kunnen bv. de groei van de locaties mogelijk maken, zo willen we naar 20 locaties in Nederland.

Sponsors kunnen bv. onze operationele kosten verminderen, zodat nog meer kinderen kunnen deelnemen.

Als tegenwaarde bieden wij: 1) het gebruik van ons logo in de eigen communicatie, 2) deelname aan een jaarlijks relatie-event met aansprekende gasten en sprekers, 3) naamsvermelding in onze media, 4) contact met al onze vrijwilligers, ouders en kinderen.

AON Talent Foundation

Dat is al jaren en zal dat gelukkig de komende jaren ook blijven. Daar zijn wij als stichting heel erg blij mee, want dankzij de steun van AON Talent Foundation is er een basis voor continuïteit van al onze activiteiten.

(hier komt uw merknaam)

We heten bedrijven welkom, die als Partner van de stichting meer kinderen willen laten genieten van de bal. Want na 10 jaar actief te zijn geweest in Noord Brabant wordt het tijd voor een landelijk netwerk van nieuwe locaties.

Klupp Sportswear

Sinds 2024 is Klupp Sportswear de kledingsponsor van Special Talents. Onze tenues en trainingspakken zien er de komende 3 jaar geweldig mooi uit dankzij het Nederlandse sportmerk, gevestigd in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op de website, klik hier. Wij danken PIM BLOKLAND voor zijn enthousiasme en bijdrage.

Scherp Online

Scherp Online is een gespecialiseerd online marketing bureau in Eindhoven. Eigenaar Wesley Plugers: “Als online marketing bureau hebben we veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven en maatschappelijke organisaties in het zichtbaar worden op internet. Wij vinden dat Special Talents echt zichtbaar moet zijn, omdat het voor veel kinderen en ouders plezier oplevert.”

Word Partner of Sponsor

Neem dan contact op via sponsoring@specialtalents.nl, dan maken we een afspraak (f2f of online). We hebben geen sponsorbrochure, want wij willen inspelen op wat jouw organisatie nastreeft en dat is altijd maatwerk. We zijn een geregistreerde ANBI stichting.