Als je MVO echt betekenis wilt geven, word je sponsor

Krijg inspiratie voor het opstellen van een goed MVO beleid met deze 10 tips (klik hier) en word sponsor of vraag aan uw werknemers om als bedrijfsvrijwilliger een paar uur per week te ondersteunen bij onze activiteiten.

AON Talent Foundation

Al jaren is AON Talent Foundation betrokken bij Stichting Special Talents en zal dat de komende jaren ook blijven doen als hoofdsponsor. Want wij staan helemaal achter de maatschappelijke rol die de stichting vervult.

Oostendorp Autogroep

Wij hebben de laatste tijd nogal wat gedaan in het ter beschikking stellen van sportkleding. Gewoon omdat we die vraag kregen. Momenteel zijn we ons aan het beraden over hoe we MVO echt een gezicht gaan geven.

The Human Battery Company

Bij ons gaat het de gehele dag om mensen verder te brengen, dat doen we al sinds 2015 met onze eigen visie op de aanpak en preventie van (mentale) overbelasting. Wij zijn trots dat wij Stichting Special Talents ook verder kunnen brengen.

Scherp Online BV

Scherp Online is een gespecialiseerd online marketing bureau in Eindhoven. Eigenaar Wesley Plugers: “Als online marketing bureau hebben we veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven en maatschappelijke organisaties in het zichtbaar worden op internet. Wij vinden dat Special Talents echt zichtbaar moet zijn, omdat het voor veel kinderen en ouders plezier oplevert.”

Word Sponsor

Neem contact op via sponsoring@specialtalents.nl, dan maken we een afspraak (f2f of online) en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. En dat is ongekend veel. We hebben geen sponsorbrochure, want wij willen inspelen op wat de organisatie nastreeft en dat is altijd maatwerk.