Als je MVO echt betekenis wilt geven, word je sponsor

Krijg inspiratie voor het opstellen van een goed MVO beleid met deze 10 tips (klik hier) en word sponsor of vraag aan uw werknemers om als bedrijfsvrijwilliger een paar uur per week te ondersteunen bij onze activiteiten.

AON Talent Foundation

Al jaren is AON Talent Foundation betrokken bij Stichting Special Talents en zal dat de komende jaren ook blijven doen als hoofdsponsor. Want wij staan helemaal achter de maatschappelijke rol die de stichting vervult.

Scherp Online BV

Scherp Online is een gespecialiseerd online marketing bureau in Eindhoven. Eigenaar Wesley Plugers: “Als online marketing bureau hebben we veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven en maatschappelijke organisaties in het zichtbaar worden op internet. Wij vinden dat Special Talents echt zichtbaar moet zijn, omdat het voor veel kinderen en ouders plezier oplevert.”

Klupp Sportswear

Sinds 2024 is Klupp Sportswear de kledingsponsor van Special Talents. Onze tenues en trainingspakken zien er de komende 3 jaar geweldig mooi uit dankzij het sportmerk uit Rotterdam. Kijk voor meer informatie naar www.kluppsportswear.nl.

Word Sponsor

Neem contact op via sponsoring@specialtalents.nl, dan maken we een afspraak (f2f of online) en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. En dat is ongekend veel. We hebben geen sponsorbrochure, want wij willen inspelen op wat de organisatie nastreeft en dat is altijd maatwerk.