Lid worden van Special Talents, wat kost dat eigenlijk?

Wij van Special Talents willen de beste begeleiding en aandacht bieden voor uw kind. Hier zijn kosten aan verbonden welke we hieronder zullen toelichten.
Recent heeft er een prijswijziging plaatsgevonden, hierbij de toelichting hierop:
Stichting Special Talents zorgt al meer dan 8 jaar voor voetbalplezier van kinderen, die behoefte hebben aan extra ondersteuning en begeleiding. Dit doen we met veel enthousiasme en inzet.
In de afgelopen jaren werden de eisen aan professionaliteit hoger en is wetgeving voor organisaties verscherpt. Desondanks hebben wij de prijzen in al die acht jaar nooit verhoogd. Volgens het CBS zijn de prijzen de afgelopen zeven jaar zelfs meer dan 11% gestegen. Helaas komen ook wij er niet meer onderuit om de tarieven voor deelname te laten stijgen. Daarmee zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst er zijn, om de kinderen voetbalplezier te geven onder deskundige begeleiding.
Deelnemen terwijl een serie al is begonnen? Geen probleem! Na de twee gratis kennismaking-trainingen betaal je gewoon de resterende losse activiteiten. 
Wanneer je nieuw bent binnen Special Talents, sturen wij erop aan om in te schrijven voor enkel de resterende serie + 1 serie. Dit doen we vanuit het idee dat we de nieuwe deelnemers niet willen overvragen en willen voorkomen dat de verwachtingen een druk bij ze neerleggen.
 
Betalen kan via:
IBAN: NL87 RABO 0300 9792 07
Ten name van: Stichting Special Talents
Omschrijving: voor- én achternaam kind

Stichting Leergeld

In sommige gevallen kan de factuur van Special Talents betaald worden door Stichting Leergeld. Zij bieden dan financieel een steuntje in de rug om uw kind lekker te laten sporten. Of u in aanmerking komt kunt u controleren via de stichting in de gemeente waar u woonachtig bent. 
Bij twijfel of vragen kunt u ook altijd contact opnemen met de Penningmeester.
Zelf een aanvraag doen kan via: https://www.leergeld.nl/doe-een-aanvraag/