Bestuur op volle sterkte

Schrijver

Theo Mommers

Onderwerp Nieuws
Gepubliceerd op

21 mei 2023

Onze oprichter Henk van Hout is blij met de uitbreiding van het bestuur van de stichting. Zo hebben Marc van den Broek, Henk Hunnekens en Theo Mommers zich uitgesproken dat ze de komende jaren de schouders eronder willen zetten voor een mooie toekomst van deze prachtige stichting. “Met deze uitbreiding kunnen we een volgende stap zetten en meer kinderen laten genieten van de bal”, aldus een blije voorzitter.

Ondersteunend, controlerend, inspirerend

Natuurlijk zijn de locaties het allerbelangrijkste, want daar gebeurt het allemaal voor onze spelers. De trainers, begeleiders en coördinatoren zijn ook de echte gezichten en aanspreekpunten van de stichting. De nieuwe bestuursleden willen vooral op de achtergrond actief zijn en de organisatie helpen om te groeien naar een volgend niveau.

Het begint met ondersteuning, dan is er altijd de controle om te zorgen dat alles volgens de regels en afspraken verloopt, maar het gaat er vooral om dat de onderlinge contacten stimulerend en inspirerend zijn.

Even voorstellen

Henk van Hout

Ik probeer samen met de andere bestuursleden richting te geven aan de huidige organisatie en beleid te maken voor de komende jaren. Als mede-oprichter wil ik nog steeds kinderen die vaak vergeten worden een plekje geven. In mijn werkzame leven heb ik 25 jaar gewerkt in de sigarenindustrie en ben ik 20 jaar actief geweest in de jeugdopleiding van FC Eindhoven en Helmond Sport.

Theo Mommers

Sinds 2023 ben ik betrokken bij de Stichting omdat Henk Hunnekens mij benaderde. Ik ken Henk van Hout nog van vroeger en dan was een aardige bijkomstigheid. Ik vind het prachtig om te zien dat ieder kind mee kan doen en niet buitenspel staat. De komende tijd wil ik een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en groei van de stichting zodat nog meer kinderen lol kunnen beleven aan voetbal. Zelf voetbalde ik vroeger bij PSV, mijn vader bij Willem II en in het Nederlands Elftal en ik ben jaren werkzaam geweest bij betaald voetbal clubs. Dus je kunt wel concluderen dat voetbal in mijn DNA zit.

Henk Hunnekens

Ik kwam in 2019 voor het eerst in contact met de stichting toen ik zakelijk op gezoek was bij FC Eindhoven. Een training trok mijn aandacht en ik was verkocht. Ik heb mij toen aangeboden om te kijken of we niet meer sponsors kunnen binnenhalen. Dat is ook gelukt middels een mooie samenwerking met de Aon Talent Foundation en Oostendorp. In de nabije toekomst wil ik graag mijn steentje bijdragen om de Stichting verder te gaan professionaliseren en te laten groeien. Omdat sport altijd een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn leven, zijn mijn drijfveren daar ook sterk in verankerd.

Guus van Niekerk

Sinds 2023 .

Mark van den Broek

Onze zoon Gijs voetbalt er al een aantal jaren met veel plezier. Ik vind het heel bijzonder om te zien met hoeveel passie de begeleiders zich iedere week inzetten op de trainingen en er voor zorgen dat iedereen mee kan doen op zijn of haar manier. Na een lange loopbaan als officier bij de landmacht, werk ik nu als leidinggevende in het ziekenhuis en ben ik verantwoordelijk voor onder andere de kinderafdeling.