Na inschrijving van uw kind(eren), gaat u als ouder/verzorger akkoord met de hieronder gestelde voorwaarden van Stichting Special Talents.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor een jaar (seizoen). Het seizoen begint op 1 september en eindigt op 31 juni en betreft 10 maanden. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Een afmelding dient voor 1 september via onze site te zijn gedaan. 

Activiteiten

Een seizoen bestaat uit maximaal 30 trainingen. Iedere locatie is vrij om hiervan af te wijken in overleg met ouders/verzorgers. Het uitgangspunt is dat er op een woensdagmiddag voetbaltraining wordt gegeven. Bij afgelasting door bv. extreme weersomstandigheden, dan geldt geen restitutie van de deelnamekosten.

Deelnamekosten

Ouder/verzorger verplicht zich bij aanmelding tot betaling van de deelnamekosten voor een geheel seizoen. Het bedrag zal worden vermeld op de website (www.specialtalents.nl). Indien de aanmelding tijdens het seizoen plaatsvindt, dan zullen de deelnamekosten naar rato in rekening worden gebracht.

Annuleren tot aanvang van de (eerste) activiteit van een seizoen is kosteloos. Annuleren na aanvang van de (eerste) activiteit betekent dat Stichting Special Talents geen teruggaaf van het verschuldigde bedrag verleent, tenzij voor deze annulering een dringende reden kan worden overlegd. 

Sportkleding

Tijdens de activiteiten van Stichting Special Talents krijgt uw kind de sportkleding van Special Talents in bruikleen. Voor voetbalschoenen en scheenbeschermers dient u zelf te zorgen. Indien u het kind afmeldt, dan levert u de kleding (tenue/trainingspak) in bij de locatie-coordinator.

Aansprakelijkheid

Stichting Special Talents kan, evenals de eigenaar of beheerder van de accommodatie waar wij te gast zijn, in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor letsel of andere schade. Deelname aan de activiteiten is geheel voor eigen risico.

Privacy

Ouders/verzorgers geven Stichting Special Talents toestemming om beelden van hun kind(eren) te gebruiken voor promotiedoeleinden. Tevens keuren zij het goed dat hun telefoonnummer(s) en/of e-mailadres(sen) voor andere ouders/verzorgers, trainers en deelnemers zichtbaar is/zijn in contactgroepen. Mochten ouders/verzorgers tegen één of meerdere van deze gegevens bezwaar hebben, dan dienen zij dit vóór aanvang van de eerste activiteit via e-mail aan ons door te geven.