Start competitie voor Special Talents / RKSV Nuenen

08th sep 2019
Op zaterdag 14 september is het Special Talents team van RKSV Nuenen aan de competitie begonnen. Het is dit seizoen voor het eerst dat wij hieraan deelnemen. Twaalf van alle talenten die op woensdag in Eindhoven en Nuenen bij ons trainen hebben zich aangemeld om mee te doen. Trainer Frank Smits neemt samen met enkele sportieve ouders/verzorgers de begeleiding op zich.
Het Special Talents team speelt onder de vlag en in tenues van RKSV Nuenen. De club stelt hiervoor haar accommodatie aan ons beschikbaar, waarvoor hartelijk dank.
Wedstrijden vinden gemiddeld één keer per twee weken plaats op zaterdag. Thuiswedstrijden beginnen om 10.15 uur. De aanvangstijden van uitwedstrijden worden door de te bezoeken clubs vastgesteld.
Het programma en overige informatie over Special Talents / RKSV Nuenen is terug te vinden op voetbal.nl of in de voetbal.nl app van de KNVB.
Wij zijn er trots op dat het is gelukt om een wedstrijd-team op te richten en wensen iedereen die meespeelt of meegaat ontzettend veel plezier bij alle wedstrijden!