Special Talents na de winterstop

04th jan 2020
Op woensdag 15 januari hervatten we het voetbalseizoen 2019-2020 na een korte winterpauze. Tot de zomervakantie zijn er nog twee series van 10 trainingen.
Trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Bij FC Eindhoven trainen we van 15.45 tot 17.00 uur, bij RKSV Nuenen van 15.15 tot 16.30 uur.
Let op: in januari en februari traint onze Eindhoven-groep niet in het stadion van FC Eindhoven, maar in Sporthal Genderbeemd in Eindhoven. Bij slecht weer kunnen kinderen uit onze Nuenen-groep daar eventueel aansluiten.
Deelnemers kunnen het trainen ook combineren met het spelen van wedstrijden. Wij nemen als jeugdteam van RKSV Nuenen deel aan de reguliere G-jeugd competitie van de KNVB. Deelnemen aan wedstrijden is mogelijk voor kinderen van 11 jaar en ouder (of die gedurende het lopende seizoen deze leeftijd bereiken) die tot het einde van het seizoen bij ons trainen.
Wedstrijden vinden in de regel plaats op zaterdag. De competitie wordt eind januari hervat en duurt tot eind mei. Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend 10.15 uur bij RKSV Nuenen. Het moment van spelen van uitwedstrijden wordt bepaald door de te bezoeken clubs.
AANMELDEN kan op ieder moment, voor aanvang of gedurende de hervatting van het seizoen.
Elke nieuwe deelnemer begint met TWEE GRATIS PROEFTRAININGEN. Daarin bepalen u en onze trainers in onderling overleg of uw kind bij ons op de juiste plek is.
Klik hier voor informatie over onze ACTIVITEITEN.
Klik hier voor AANMELDEN.

Meer informatie

Voor meer informatie over aanmelden en/of proeftrainingen kunt u een e-mail sturen naar henk@specialtalents.nl