Special Talents na de winterstop

23rd nov 2020

Trainingen

Op woensdag 13 januari hebben we het voetbalseizoen 2020-2021 na een korte winterpauze weer hervat. Tot de zomervakantie zijn er nog twee series van 10 trainingen.
Trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Bij FC Eindhoven trainen we van 15.45 tot 17.00 uur, bij RKSV Nuenen van 15.30 tot 16.45 uur. Deelname aan onze trainingen staat open voor kinderen van 8 jaar en ouder (of die gedurende het lopende seizoen deze leeftijd bereiken). Tussentijds instromen kan op elk moment gedurende het gehele seizoen.
Op 28 april, de laatste woensdag voor de meivakantie, organiseren wij in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven een voetbalmiddag voor al onze talenten en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Elke nieuwe deelnemer begint met TWEE GRATIS PROEFTRAININGEN. Daarin bepalen u en onze trainers in onderling overleg of uw kind bij ons op de juiste plek is.
Op de pagina Activiteiten van deze website staan alle data van onze trainingen vermeld.

Wedstrijden

Deelnemers in Nuenen kunnen het trainen ook combineren met het spelen van wedstrijden. Wij nemen als jeugdteam van RKSV Nuenen deel aan de reguliere G-jeugd competitie van de KNVB. Deelnemen aan wedstrijden is mogelijk voor kinderen van 11 jaar en ouder (of die gedurende het lopende seizoen deze leeftijd bereiken) die tot het einde van het seizoen bij ons trainen.
Wedstrijden vinden in de regel plaats op zaterdag. In twee periodes (september-december en februari-mei) is er één keer per twee weken een wedstrijd. Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend 10.15 uur bij RKSV Nuenen. Het moment van spelen van uitwedstrijden wordt bepaald door de te bezoeken clubs.

Aanmelden

AANMELDEN voor trainingen en/of wedstrijden kan op ieder moment, voor aanvang of gedurende het lopende seizoen.
Voor ons wedstrijdteam geldt een maximum aantal van 12 spelers. Nieuwe deelnemers komen op een wachtlijst als dit aantal is bereikt. Instromen vindt plaats op basis van volgorde van aanmelden.
Binnen ons huidige wedstrijdteam is op dit moment geen plek voor nieuwe spelers. Wel is onze wachtlijst inmiddels behoorlijk gevuld. Zodra wij daarvoor een voldoende aantal nieuwe aanmeldingen binnen hebben, richten wij een tweede team op om aan de competitie te gaan deelnemen. Aanmelden voor wedstrijden heeft dus wel degelijk zin!
Klik hier voor AANMELDEN

Meer informatie

Klik hier voor informatie over onze ACTIVITEITEN
Voor aanvullende informatie kunt u een e-mail sturen naar henk@specialtalents.nl