(re)Organisatie (UPDATE 02-10-2022)

10th aug 2022

UPDATE 02-10-2022

Stichting Special Talents ontwikkelt zich positief.

We zijn daarom blij dat we met ingang van 1 november aanstaande het bestuur kunnen uitbreiden met Theo Mommers en Mark van den Broek.
Theo heeft een eigen bedrijf, The Human Battery Company en Mark is manager van de kinderafdeling van het Catharina ziekenhuis.

Wij wensen ze veel plezier in hun nieuwe functie binnen de stichting.

UPDATE 21-08-2022

Vanaf heden hebben we ook een PR coördinator gevonden in de persoon van Mark van den Broek. Vader van een van onze trouwe leden. Zelfs zo trouw dat zijn zoon, als gevolg van een verhuizing, is overgestapt van locatie Nuenen naar Eindhoven. Mark is bereikbaar via pr@specialtalents.nl en zal zich bezighouden met het vergroten van de bekendheid van Special Talents. Heb je goede ideeën? Mail Mark!

De afgelopen jaren hebben we een organisatie gehad waarin weinig mensen veel taken hadden. Met als gevolg dat de organisatie erg kwetsbaar was. Bij uitval van een enkele persoon zou alles stil komen liggen. Van de gedachte aan dit scenario worden we natuurlijk allemaal niet vrolijk en daarom zijn we een tijdje geleden gestart met het veranderen van die manier van werken.

Na het samenstellen van een bestuur zijn we verder gegaan met een betere verdeling van de werkzaamheden, zowel voor als achter de schermen.
Meer mensen betrekken bij de Stichting, zodat niet alles neerkomt op enkele personen én mensen in hun kracht zetten. Dit, zodat we het beste kunnen bieden voor de kinderen en het welzijn van het personeel in het oog kunnen houden. 

Naast de coördinatoren van de 3 locaties hebben we al een tijdje onze kleding-coördinator voor Eindhoven en Nuenen, namelijk Iris van Rooij (kleding@specialtalents.nl)

Enkele weken geleden hebben we aangegeven dat Bas van Balkum (activiteiten@specialtalents.nl) onze activiteiten-coördinator wordt.

Naast het bovenstaande gaat de volgende verandering plaatsvinden.

Erik Konijn (erik@specialtalents.nl), onze pedagogisch ondersteuner en coördinator, had erg veel werk op zijn bordje liggen. Zijn taak zal vanaf heden meer gericht zijn  aandacht te besteden aan de wensen die ouders hebben voor hun kind. Meer maatwerk bieden.
Verder zal hij de website blijven onderhouden met daaraan gekoppeld de nieuwsbrief. Hij beëindigt tevens zijn deelname aan het bestuur.

Als Centraal Coördinator zal Bert Triki (centraalcoordinator@specialtalents.nl) een groot gedeelte van de dagelijkse zaken op zich gaan nemen. Hij is tevens telefonisch bereikbaar op 06-25533352

Hij zal hiermee Erik en ook mij gaan ontlasten.

Zelf zal ik mij steeds meer gaan richten op algemene, niet dagelijkse, zaken.

Hebben jullie vragen dan hoor ik het graag. Er is een helder overzicht, inclusief alle contactgegevens te vinden op: https://specialtalents.nl/wiezijnwij/

Henk van Hout

Stichting Special Talents