Het voetbalseizoen 2020-2021 is begonnen!

16th jun 2020

Trainingen

Op woensdag 9 september zijn we begonnen aan het voetbalseizoen 2020-2021. We hebben het seizoen verdeeld in drie series van 10 trainingen. Serie 1 duurt van september tot en met november 2020, serie 2 en 3 van januari tot en met juni 2021.
Trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Bij FC Eindhoven trainen we van 15.45 tot 17.00 uur, bij RKSV Nuenen van 15.15 tot 16.30 uur. Deelname aan onze trainingen staat open voor kinderen van 8 jaar en ouder (of die gedurende het lopende seizoen deze leeftijd bereiken). Tussentijds instromen kan op elk moment gedurende het gehele seizoen.
Elke nieuwe deelnemer begint met TWEE GRATIS PROEFTRAININGEN. Daarin bepalen u en onze trainers in onderling overleg of uw kind bij ons op de juiste plek is.
Op de pagina Activiteiten van deze website staan alle data van onze trainingen vermeld.

Wedstrijden

Deelnemers in Nuenen kunnen het trainen ook combineren met het spelen van wedstrijden. Wij nemen als jeugdteam van RKSV Nuenen deel aan de reguliere G-jeugd competitie van de KNVB. Deelnemen aan wedstrijden is mogelijk voor kinderen van 11 jaar en ouder (of die gedurende het lopende seizoen deze leeftijd bereiken) die tot het einde van het seizoen bij ons trainen.
Wedstrijden vinden in de regel plaats op zaterdag. In twee periodes (september-december en februari-mei) is er één keer per twee weken een wedstrijd. Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend 10.15 uur bij RKSV Nuenen. Het moment van spelen van uitwedstrijden wordt bepaald door de te bezoeken clubs.

Aanmelden

AANMELDEN kan op ieder moment, voor aanvang of gedurende het lopende seizoen.
Voor ons wedstrijdteam geldt een maximum aantal van 12 spelers. Nieuwe deelnemers komen op een wachtlijst als dit aantal is bereikt. Instromen vindt plaats op basis van volgorde van aanmelden.
Klik hier voor AANMELDEN

Meer informatie

Klik hier voor informatie over onze ACTIVITEITEN
Voor aanvullende informatie kunt u een e-mail sturen naar henk@specialtalents.nl