AON Talent Foundation laat Special Talents stralen

AON Talent Foundation laat Special Talents stralen

31st okt 2019

Op woensdag 23 oktober 2019 ging alweer de 6e training van Stichting Special Talents van dit seizoen van start in het Jan Louwers Stadion. Voorafgaand was er een leuk fotomoment met de nieuwe ambassadeurs en trainers van Special Talents, de speciale talenten straalden vandaag letterlijk en figuurlijk. In eerste instantie door de splinternieuwe blauw-witte tenues, maar ook door de grote glimlach op ieders gezicht. “FC Eindhoven is enorm blij om aan dit project mee te mogen werken”, aldus algemeen directeur Wim van den Broek.
De AON Talent Foundation heeft zich sinds dit seizoen verbonden aan Special Talents. Middels deze samenwerking willen AON Talent Foundation, FC Eindhoven en Special Talents nog meer kinderen bereiken die niet bij een reguliere voetbalvereniging terecht kunnen. In het voorjaar van 2020 wordt er een voetbalmidddag georganiseerd om kinderen van het speciaal onderwijs kennis te laten maken met Special Talents. Elk talent telt!

Met dank aan AON Talent Foundation

Een mooie outfit mag uiteraard niet ontbreken! Dank gaat naar uit naar de AON Talent Foundation voor het mogelijk maken van deze gave tenues!

0
OPMERKINGEN