Afsluiting seizoen 2020-2021

09th jul 2021

Op woensdag 30 juni hebben we het seizoen in Nuenen afgesloten met een bijzondere training. Ouders, broers, zussen en andere familieleden mochten meedoen. Op woensdag 7 juli deden we dat in Eindhoven op dezelfde wijze. Het was lekker druk en er werd fijn en sportief gevoetbald. Na afloop was er natuurlijk nog even tijd om met z’n allen op de foto te gaan…


Bestuur en trainers kijken met heel veel dankbaarheid en trots terug op het afgelopen seizoen, waarin het aantal deelnemers op beide locaties groeide tot boven de 20.
Onze trainers hebben er een geweldig seizoen van gemaakt. Graag willen wij ieder van hen van harte bedanken voor hun enorme betrokkenheid en groot enthousiasme!!!

Op woensdag 15 september gaan we beginnen aan het seizoen 2021-2022. Data en tijden van serie 1 zijn nu al te vinden op de pagina Activiteiten. Meer informatie volgt halverwege deze maand, hier op onze website.

Tot slot willen wij nog even stilstaan bij het afscheid van twee van onze trainers: Rogier Baudoin (RKSV Nuenen) en Bart Kruizinga (FC Eindhoven). Voor beide geldt dat zij het trainerschap bij Special Talents niet langer kunnen combineren met hun overige, drukke werkzaamheden. Wij betreuren dat, maar zijn Rogier en Bart zeer dankbaar voor wat zij voor ons en onze talenten gedaan hebben. Wij wensen Rogier en Bart heel veel geluk en succes voor de toekomst.