LET OP! Lid worden bij Special Talents kan alleen als je eerst een aantal proef trainingen hebt gehad. Zo kunnen we samen bekijken of we de benodigde begeleiding kunnen bieden die past bij uw kind. Is uw kind nog niet op proef geweest? Ga dan eerst naar: https://specialtalents.nl/kom-kennismaken/

  DEFINITIEF aanmelden Special Talents

  Wat geweldig dat u de keuze maakt om uw kind aan te melden bij Special Talents!
  De aanmeldprocedure bestaat uit 2 secties.
  Graag aandachtig invullen voor goede afhandeling van de aanmelding.


  SECTIE 1 VAN 2


  Voor welke locatie wilt u inschrijven?

  Gegevens kind

  Gegevens contactpersoon

  Relatie tot kind:


  Kleding

  Om uw kind nog meer thuis te laten voelen bij ons, bieden wij u een set kleding (trainingspak en tenue) aan, in bruikleen. Graag aangeven welke maten het beste bij uw kind passen.

  Maat schoenen, in verband met de sokken:


  Kosten

  De kosten voor de series zijn HIER te vinden

  Indien u uw kind aanmeldt gedurende een serie, dan rekenen wij kosten voor het afronden van deze serie. Hieronder kunt u selecteren op welke datum uw kind voor het eerst DEFINITIEF deel gaat nemen. Daarbij staat vermeld wat de kosten voor deze serie nog inhouden.

  Wij van Special Talents vinden het van groot belang dat nieuwe aanmeldingen niet overvraagd worden. Als gevolg hiervan raden wij aan om uw kind aan te melden voor het resterende van de huidige serie + 1 serie. Om zo geen verwachtingen of druk voor een heel seizoen op het kind te leggen. De keuze hierin ligt uiteindelijk natuurlijk bij uzelf.

  Naast het resterende van de huidige serie aanmelden voor:

  Totaal tot einde huidige serie + gekozen aantal series te voldoen, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding, op rekeningnummer:

  IBAN: NL87 RABO 0300 9792 07
  Ten name van: Stichting Special Talents
  Omschrijving: voor- én achternaam kind

  Indien u twijfelt of u, nu of in de nabije toekomst, de contributie kunt betalen, zijn er organisaties die u mogelijk kunnen helpen.
  Voor kinderen van locatie Eindhoven kunnen wij uw gegevens doorsturen naar Stichting Leergeld. Zij nemen dan contact met u op en wanneer u voldoet aan de door hen gestelde voorwaarden, worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.
  Voor kinderen uit de overige gemeenten is de kans groot dat uw gemeente is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. U kunt op de site van Jeugdfonds Sport en Cultuur zien of uw gemeente aangesloten is en wie uw intermediair is. Indien u hiervan gebruik kunt maken, sturen wij u op uw verzoek een factuur die u kunt indienen bij het Jeugdfonds.

  Overige opmerkingen:

  Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden.

  LET OP: Druk na het invullen van een sectie eerst op “VERZENDEN” en DAARNA op “VOLGENDE”.

  VOLGENDE