LET OP! Lid worden bij Special Talents kan alleen als je eerst een aantal proef trainingen hebt gehad. Zo kunnen we samen bekijken of we de benodigde begeleiding kunnen bieden die past bij uw kind. Is uw kind nog niet op proef geweest? Ga dan eerst naar: https://specialtalents.nl/kom-kennismaken/

  DEFINITIEF aanmelden bij Special Talents

  Wat fijn dat u uw kind wilt aanmelden bij Special Talents!
  De aanmeldprocedure bestaat uit 2 pagina's.
  Graag aandachtig invullen voor een goede afhandeling van de aanmelding.


  PAGINA 1 VAN 2


  Voor welke locatie wilt u inschrijven?

  Gegevens kind:

  Gegevens contactpersoon:

  Relatie tot kind:


  Kleding:
  Om uw kind nog meer bij ons thuis te laten voelen, bieden wij u een set kleding (trainingspak en tenue) aan, in bruikleen. Graag aangeven welke maten het beste bij uw kind passen.

  Maat schoenen, in verband met de sokken:


  Kosten:
  Deelnemen terwijl een serie al is begonnen? Geen probleem! Na de twee gratis kennismakings-trainingen betaalt u gewoon het tarief voor de resterende trainingen (‘losse activiteit’) van de lopende serie plus het tarief voor de serie die er op volgt. Want als je nieuw bent binnen Special Talents, schrijven we je altijd in voor de resterende serie + de serie die daarop volgt.
  Wij raden u ook aan om niet meteen voor een heel seizoen in te schrijven. Dit doen we vanuit het idee dat we de nieuwe deelnemers niet willen overvragen en willen voorkomen dat de verwachtingen een druk bij ze neerleggen. Maar de keuze hierin ligt uiteindelijk natuurlijk bij uzelf.
  De kosten voor de series en losse trainingen zijn HIER te vinden

  Ik wil mijn kind aanmelden met ingang van:

  Hij/zij meldt zich vanaf die datum aan voor de resterende huidige serie PLUS:

  Tip: kijk op de kalender voor de datums.

  Na verzending van uw definitieve aanmelding neemt onze penningmeester spoedig contact met u op voor de betaling van de contributie.

  Tegemoetkoming in de kosten:
  Indien u twijfelt of u, nu of in de nabije toekomst, de contributie kunt betalen, zijn er organisaties die u mogelijk kunnen helpen.
  Voor kinderen van locatie Eindhoven kunnen wij uw gegevens doorsturen naar Stichting Leergeld. Zij nemen dan contact met u op en wanneer u voldoet aan de door hen gestelde voorwaarden, worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.
  Voor kinderen uit de overige gemeenten is de kans groot dat uw gemeente is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. U kunt op de site van Jeugdfonds Sport en Cultuur zien of uw gemeente aangesloten is en wie uw intermediair is. Indien u hiervan gebruik kunt maken, sturen wij u op uw verzoek een factuur die u kunt indienen bij het Jeugdfonds.

  Overige opmerkingen:

  Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden.

  LET OP: Druk na het volledig invullen van deze pagina eerst op “VERZENDEN” en DAARNA op “VOLGENDE”.

  VOLGENDE